Fixade ett nytt kreditkort

Skaffade nytt kreditkort

Behövde lite nya grejor till träningsrummet hemma så jag kan träna mer hemma i stället för på gymmet. Passade på att teckna mig för ett nytt kreditkort så jag kan dela upp betalningen på några månader. Smartare och lägre ränta än olika lån verkar det som eftersom jag bara behöver betala ränta tills jag betalat allt.

Kollade först med banken men sökte sen lite på nätet för att hitta rätt kreditkort för mig och jämförde flera olika kreditkort här. Perfekt att enkelt se vilket som är bäst och hittade dessutom ett kort helt utan avgifter till skillnad från det som banken erbjöd.

Genom att jämföra lägsta räntorna och avgifterna med olika bonusar och fördelar med kreditkort kom jag enkelt komma fram till vad som är bäst för just mig. Nätet är perfekt när man ska jämföra. Likaså när jag skulle köpa träningsprylar så jämförde jag och hittade billigaste priset.

Tillbaka till kreditkorten. Det finns uppenbarligen många alternativ på marknaden för kreditkort i Sverige. Ränta, villkor och avgifter är inte bara det som styr egenskaperna för diverse kreditkort utan även faktorer så som bonuspoäng, rabattklubbar, förmåner vid flygplatser och liknande att jämföra då det skiljer rätt mycket från ett kort till ett annat.

Banker och företag som erbjuder kreditkort

American Express, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea är kanske de man först kommer att tänka på när man tänker kreditkort men faktum är att det finns många andra företag som erbjuder sina kunder kreditkort, eller betalkort med kredit. OKQ8, Forex, Statoil, IKEA och MQ är några exempel på företag som egentligen har en annan huvudverksamhet men som valt att även kunna erbjuda ett kreditkort som en kombinerad rabattklubb och kreditkälla åt kunden.

Men sen finns det också speciella kort som passar bäst för shopping eller uttag utomlands. En hel djungel det här men finns olika att välja på beroende på vad man ska ha korten till. Är du en person som ofta är ute på resande fot så finns det goda alternativ på kreditkort där du får förmånen att kunna få tillgång till uttag och avgift och växlingsavgift och med tillgång till så kallade flygplatslounges. På dessa platser kan du avskilt från de publika områdena avnjuta kaffe, frukt och en dagstidning i lugn och ro. Härligt att kunna njuta av detta! Tyvärr reser jag inte så mycket bara.

Å andra sidan kan man vara en person som handlar mycket åt gången. Då kan det vara desto smidigare med ett kort som har en försäkring för elektronik och vitvaror, för att ge ett par exempel. Just att kunna betala tillbaka när man vill är perfekt så behöver man inte betala ränta i onödan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *