Tacksam över kroppen!

Kroppen

Nu är jag tillbaka i Sverige efter en vecka på Rhodos. Veckan har varit bra och bjudit på mycket bad i underbara Medelhavet och i pool så klart, god mat och annat turistande. Det har varit en bra semester men för en gång skull så känns det faktiskt inte jätte hemskt att åka hem – jag vet inte riktigt varför, men jag har en känsla av att det är för att jag faktiskt ser framemot hösten!

Det har varit sjukt varmt på Rhodos, runt 32 grader i skuggan varje dag och kvällarna/nätterna har väl varit runt 25 grader så att träna mitt på dagen har det inte varit frågan om. Men två morgonlöppass och lite träning har det blivit av och även om jag absolut inte är någon morgontränare så måste jag säga att jag är så fantastiskt tacksam över att ha en kropp som låter mig göra något sådant! Jag är en morgontrött människa av mig, men när jag väl kommer upp och ut på morgonen så är jag alltid glad över det för jag älskar att vara ute när städer börjar vakna till liv. Att då få löpa med det i kombination med Medelhavet som utsikt är verkligen en förmån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *